Future Financials al 'strikend en sparend' het nieuwe seizoen ingeluid

foto3

Het nieuwe werk/studiejaar Future Financials 2014 - 2015 kende een flitsende start. Een nieuwe locatie en veel nieuwe duale werknemers/studenten. Dat een ieder er zin in had, was duidelijk merkbaar. Met de nodige nieuwsgierigheid werd de nieuwe locatie 'onderzocht'. Positieve reacties ook al is de locatie gehuisvest in een van de gebouwen van ROC Zadkine, de samenwerkingspartner van Future Financials. Het grote voordeel is dat de locatie los van de leslokalen staat. Het is een ruimte die zich onderscheid van alle andere ruimtes. Een echt werk-/leerbedrijf. De heer Fons van Efferen (teamleider van Zadkine) heette een ieder welkom. 

Daarna de heer Pieter van Keulen (College van Bestuur Future Financials). Beiden haalden naar voren het unieke van de duale route. In de middag werd de groep welkom geheten door de heer Romano de Haan (directeur werkbedrijf Onderwijs Support) en mevrouw Pilar van Weers (College van Bestuur van Future Financials). Beiden gingen in op verwachtingen en afspraken. Howeska, werknemer/student, vertelde over dat hij - ook al is hij nog niet afgestudeerd - administratieve werkzaamheden verricht voor de keurslagers, ondersteunend medewerker is bij de afdeling helpdesk PM Software en ondernemers die aangesloten zijn bij Mentor Capelle mag ondersteunen. Voor al deze werkzaamheden heeft hij een parttime betaalde overeenkomst gekregen. Een succes dus. De net afgestudeerde werknemer/student Kyung meldde de groep dat hij de studie in een jaar heeft gedaan met als resultaat direct een betaalde baan. De trots was aan zijn gezicht af te lezen. Dit riep bij de groep bewondering op, ook van dat ga ik ook zo doen.

Daarna was het tijd voor het echte rekenwerk. Een bezoek aan een bowlingbaan monde uit in een fanatiek gevecht tussen vier partijen. En dat de nieuwe groep kan tellen, was duidelijk te zien. Koortsachtig werden de scoreborden bijgehouden en oh wee geen onnodige extra punten, want dan waren de rapen gaar. De snackjes gingen er in met tussendoor meerdere mensen die of een strike gooiden of een spare. De fanatiekste speler van de groep? Ja, dat was Romano die in 'gevecht' was met Peter en enkele nieuwe groepsleden. De winst ging naar... Ach dat deed er niet toe. Het seizoen werd met een glaszuivere strike geopend. Een ontspannen en goede start.

foto1 foto2 

Sponsors:

logo-exact logo-raet logo-nederpelt90x

Initiatief van:

2014-PMOS-ff logo-zadkine